Marian Oprişan: Ce e aia, recomandare? Noi, organizația Vrancea, o susținem pe Viorica Dăncilă la funcția de preşedinte PSD

Data actualizării: Data publicării:
Marian Oprișan
Marian Oprișan FOTO: INQUAM PHOTOS - George Călin

Președintele PSD Vrancea, Marian Oprișan, a anunțat, vineri, că organizația pe care o conduce o susține pe Viorica Dăncilă la conducerea formațiunii social democrate.

"Eu susțin Partidul Social Democrat. E vor secret la Congres. Ce e aia, recomandare? Înțelegeți un singur lucru: noi, organizația Vrancea, o susținem pe Viorica Dăncilă la funcția de președinte PSD", a declarat Marian Oprișan.

"Partidul a funcționat mai bine când președintele executiv și secretarul general au fost votați în CEx la propunerea președintelui partidului", a adăugat Marian Oprișan.

Președintele PSD Vrancea a precizat că el a propus revenirea la această procedură.

"Aici este vorba de faptul că Congresul e suveran. Dacă Congresul partidului decide revenirea la statutul în care e o opțiune era ca președintele executiv și secretarul general să fie…... Dacă nu, nu se va reveni. Nu o persoană va face acest lucru, ci Congresul e suveran. Sunt mai multe organizații care au propus acest lucru, inclusiv eu", a conchis Oprișan.

Congresul extraordinar al PSD are loc sâmbătă, la Sala Palatului, începând cu ora 11.00. Social-democrații vor alege președintele, președintele executiv și secretarul general al formațiunii.

Astăzi urmează să fie validate candidaturile depuse pentru funcţiile de preşedinte, preşedinte executiv şi secretar general. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri