Marian Oprişan, pentru a cincea oară preşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea

Data publicării:
marian oprisan psd.ro

 

Marian Oprişan a fost votat de 21 din cei 33 de consilieri judeţeni. Astfel, el a fost ales de toţi consilierii PSD, de cei de la ALDE, dar şi de un consilier liberal, deşi strategia PNL a fost de a vota ”împotrivă”, scrie News.ro.

Vicepreşedinţi au fost aleşi cu 20 de voturi ”pentru” şi 13 ”împotrivă” Dragoş Bîrlădeanu (PSD) şi Ionel Cel-Mare (ALDE), care au ocupat aceste funcţii şi în mandatul trecut.

În Consiliul Judeţean Vrancea, PSD are 18 consilieri, PNL - 13 şi ALDE - doi.

În şedinţa de miercuri de constiuire a noului CJ Vrancea, preşedintele organizaţiei judeţene a PNL, Cătălin Toma, ales consilier judeţean în urma scrutinului din 5 iunie, dar şi primar al localităţii Jariştea şi-a declinat mandatul, alegând să-şi desfăşoare activitatea de edil. El a fost înlocuit la CJ de Ion Oprea.

La şedinţă a participat şi arhiepiscopul Buzăului şi Vrancei, IPS Ciprian, care i-a felicitat pe consilieri şi le-a cerut public sprijinul pentru construirea catedralei din centrul municipiului Focşani.  IPS Ciprian a participat, miercuri, şi la constituirea noului Consiliu Local Municipal Buzău.

Marian Oprişan este din 2004 preşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea. El a deschis lista de consilieri judeţeni a PSD din Vrancea şi la alegerile din iunie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri