Marian Oprișan: Victor Ponta să se întoarcă la post imediat!

Data publicării:
oprisan

Marian Oprișan FOTO: captură Digi24

Victor Ponta trebuie să se întoarcă de urgenţă în ţară! Datoria lui e să se întoarcă urgent şi să spună clar ce are de gând să facă. Dacă Victor Ponta nu înţelege, nu e bine”, a declarat Marian Oprişan la Realitatea TV.

El a mai spus că Victor Ponta trebuie „să se întoarcă la post imediat”, deoarece „lucrurile nu merg bine pentru partid şi guvernare”, scrie Mediafax.

Marian Oprişan a lansat şi un atac la adresa preşedintelui Klaus Iohannis, despre care spune că este asemenea lui Traian Băsescu și că şi-a dorit de la început toată puterea. De altfel, şeful Consiliului Judeţean Vrancea nu vede cu ochi buni colaborarea guvernului cu preşedintele şi afirmă că, în locul unei astfel de coabitări, era mai bine ca la începutul acestei luni PSD să-i fi lăsat toată puterea lui Klaus Iohannis.

Miercuri seară, și coordonatorul PSD, Liviu Dragnea, spunea că în partid există „o stare de dezorientare în organizaţii” şi că ar fi bine ca Victor Ponta „să încerce să facă un efort, chiar dureros” să se întoarcă.

Liviu Dragnea a reluat, joi, la Oradea, acest apel „prietenesc”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri