Marius Budăi, atac la ministrul care l-a înlocuit: Doamna Alexandru se crede homeless

Data publicării:
marius budai violeta alexandru
Fotografii: Inquam Photos / Octav Ganea

Fostul ministru al Muncii Marius Budăi spune că PNL este pregătit să dea rapid „tunuri” în zona IT, și a menționat că, deși noul ministru Violeta Alexandru se crede „homeless”, procedura de închiriere a unui sediu pentru instituție este în derulare și trebuie încheiată, potrivit Mediafax.

„Înțeleg că PNL e pornit să dea, rapid, tunuri. Noul ministru al Muncii, Violeta Alexandru, încearcă să își preconstituie probe pentru a face rapid niște licitații pe zona de IT. Și inventează că sistemele informatice ar fi dezastru. Dacă erau asa dezastru nu se puteau plăti pensii, alocații, indemnizații șamd. Altfel, fiecare angajator plătește salariile angajaților săi, nu Ministerul Muncii, deci nu știu ce soft de salarii a văzut doamna Alexandru”, a scris pe Facebook fostul ministru al Muncii.

Marius Budăi a mai spus că procedura de închiriere a unui sediu pentru Ministerul Muncii este în desfășurare.

„Cât despre faptul că doamna Alexandru se crede „homeless”, procedura de închiriere a unui sediu pentru Ministerul Muncii este în derulare, după ce proprietarul clădirii, Ministerul de Interne, a anunțat, lucru valabil și în cazul sediului Ministerului Sănătății, că renovează clădirea pe fonduri europene. Să finalizeze procedura și va avea sediu. Sau să facă alta”, a mai punctat Budăi.

Precizările vin după ce noul ministru al Muncii, Violeta Alexandru, a declarat, joi, că este foarte îngrijorată, deoarece a constatat că trebuie evacuat sediul în termen de 60 de zile și nu există o soluție pentru momentul când sediul va trebui predat.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri