Marton Arpad, despre revocarea șefei DNA: Orice cetăţean al României se spune deciziilor general obligatorii ale CCR

Data publicării:
arpad

Deputatul UDMR Marton Arpad a declarat, luni, că orice cetăţean al României se spune deciziilor general obligatorii ale Curţii Constituţionale, iar revocarea şefei DNA, ca act prezidenţial, i se pare un act normal, dar care poate putea veni mai devreme.

”Orice cetăţean al României se spune deciziilor general obligatorii ale Curţii Constituţionale. Deci, ca act prezidenţial mi se pare un act normal. Poate putea veni mai devreme. Domnia sa, am constatat că şi în cazul studierii legilor, are nevoie de un timp mai îndelungat pentru a aprofunda tematica. Eu cred că decizia domniei sale este în consonanţă cu decizia CCR şi cu modul de funcţionare al unui stat de drept”, a declarat Marton Arpad.

În ceea ce priveşte modalitatea pe care a ales-o pentru acest anunţ, deputatul UDMR a afirmat: ”Domnul preşedinte poate să anunţe orice prin purtătorul său de cuvânt pentru că de aceea există un purtător de cuvânt”.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a Laurei Codruţa Kovesi din funcţia de procuror-şef al DNA, a anunţat, luni, purtătorul de cuvânt al şefului statului, Mădălina Dobrovolschi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri