Membru UNPR: Cei din piață nu își dau seama despre ce e vorba. Aceleași partide vor câștiga

Data publicării:
nicolae ivaschescu unpr

„Referitor la anticipate, părerea mea e că cei din piață nu își dau seama despre ce e vorba. Dacă mâine s-ar declanșa alegerile, tot partidele politice vor participa și tot aceste partide vor obține voturi. Nu se vor înființa partide peste noapte pentru a participa la niște anticipate și să obțină și peste 5%”, a spus Nicolae Ivăşchescu.

Acesta a adăugat: „Soluția e să ne calmăm. Partidele să susțină un premier și un guvern. Protestele sunt în a treia zi și deja discutăm de majorarea cursului la valute.”

„Nimeni nu spune să nu protesteze. E normal să o facă. Acum dacă vă întreb pe dumneavoastră, e bine că euro crește? Sau că străzile sunt blocate? De câteva zile ne confruntăm cu această situație dar instituțiile statului trebuie să lucreze să își facă treaba în continuare”, a mai spus prim-vicepreședintele organizației UNPR Sector 6.

Pe de altă parte, Răzvan Mironescu, deputat PNL, a spus că cele spuse de Nicolae Ivăşchescu arată „o abordare de 13-15 iunie 90. Oamenii au tot dreptul să protesteze pentru că e un moment în care protestele trebuie să pună presiune pe clasa politică. Pe mine nu mă deranjează. Este vorba de o soluție de termen lung care să mulțumească cetățenii și să fie o soluție constructivă din punct de vedere politic.”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri