Mesaj pentru primarul Mihai Chirica: PNL Iaşi nu este Cosa Nostra

Data publicării:
mihai chirica

Liderul PNL Iaşi, deputatul Marius Bodea (foto), a declarat că primarul Mihai Chirica nu are loc în PNL, întrucât filiala ieşeană a liberalilor nu este Cosa Nostra, iar în plus electoratul liberal ar fi bulversat.

marius bodea

Întrebat de jurnalişti, într-o conferinţă de presă, despre o posibilă înscriere a primarului Mihai Chirica în PNL, liderul filialei municipale a liberalilor, deputatul Marius Bodea, a afirmat că s-au văzut multe în politică, dar „asta ar fi prea mult”.

„PNL Iaşi nu este Cosa Nostra. Aici nu are loc, asta ca să încheiem orice speculaţie. Nu avem nici măcar o organizaţie comunală în avarie ca să încercăm o ofertă pilot proastă. Politica românească suportă multe mizerii şi contorsionări, dar asta ar fi prea mult”, a declarat Marius Bodea.

Liderul liberal ieşean a spus că PNL nu este "filială de împrumut" şi că dacă scenariul s-ar confirma, atunci electoratul liberal ar fi bulversat.

Marius Bodea a declarat, referindu-se la prezenţa edilului ieşean Mihai Chirica, alături de şase primari liberali din regiune, la semnarea acordului de înfiinţare a Asociaţiei "Moldova se dezvoltă" că iniţiatorii acestui demers puteau să se gândească mai bine sau măcar să pună nişte condiţii.

„Fiecare primar vine cu o expertiză personală pozitivă, care să aducă plusvaloare asocierii. Însă Chirica vine cu expertiza eşecului pe linie. Poate ceilalţi primari deja gândesc cum să înceapă concret lucrurile, însă cel de la Iaşi deja a pus fotografia de grup în ramă. El a transformat invitaţia de a se alătura acestei alianţe într-o diversiune politică locală sinistră”, a afirmat şeful filialei municipale a PNL Iaşi, Marius Bodea.

Primarii a şapte localităţi din regiunea de nord-est, printre care cei de la Iaşi, Suceava, Botoşani şi Piatra Neamţ, au semnat, luni, acordul pentru înfiinţarea Asociaţiei ”Moldova se dezvoltă”, iniţiatorii demersului susţinând că nu este vorba despre o replică la Alianţa Vestului.

Documentul a fost semnat, la Suceava, de către primarii Mihai Chirica (Iaşi), Cătălin Flutur (Botoşani), Dragoş Chitic (Piatra Neamţ), Ion Lungu (Suceava), Mihăiţă Negură (Câmpulung Moldovenesc), Ilie Boncheş (Vatra Dornei) şi Lucian Micu (Roman). Cu excepţia lui Mihai Chirica, toţi ceilalţi şase primari sunt membri PNL. Edilul ieşean a fost exclus la începutul anului din PSD, iar în prezent activează ca independent.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri