Mesaje pioase de la politicieni pe Facebook. MRU, Emil Boc şi Mircea Geoană preferă clipurile postate pe YouTube

Data publicării:
mru

În an electoral, trei dintre posibilii pretendenţi la fotoliul prezidenţial au ales să transmită mesaje de Paşte înregistrate şi postate pe o reţea de socializare. Traian Băsescu a preferat să le transmită românilor doar un mesaj scris.

Vă doresc multă sănătate, împlinirea aspiraţiilor pentru o viaţă prosperă, pentru un viitor mai bun, pe care îl putem construi împreună, pornind de la valorile în care credem şi asupra cărora trebuie să reflectăm mereu, pentru a le putea asuma ca repere în acţiunile noastre”, este ceea ce le transmite preşedintele Traian Băsescu românilor în ziua Paştelui.

În schimb, fostul prezidenţiabil al social-democraţilor Mircea Geoană şi foştii premieri Emil Boc şi Mihai Răzvan Ungureanu şi-au înregistrat mesaje video de Paşte şi le-au postat pe reţelele de socializare.

Emil Boc: Să-i aveţi alături pe cei dragi şi, dacă aveţi ocazia să faceţi un bine, să-l faceţi.

 

Mircea Geoană: Oriunde sunteţi de aceste frumoase sărbători, în Transnistria sau în Valea Timocului, la Câmpia Turzii sau la Milano, în Australia sau la Castellon, să nu uităm niciodată ceea ce ne uneşte: dragostea, credinţa, patriotismul.

 

Mihai Răzvan Ungureanu: Marea sărbătoare a învierii domnului să ne aducă în suflete lumina sfântă, să ne facă mai buni. Şi să ne aplecăm cu sufletul deschis asupra celor aflaţi la răspântie, asupra celor care au nevoie de ajutorul nostru. Hristos a înviat!

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri