Mesajele politicienilor cu ocazia sărbătorilor pascale

Data publicării:
nastase ou

Cristos a-nviat! Sărbători fericite tuturor!

Posted by Klaus Iohannis on Saturday, April 11, 2015

Președintele Klaus Iohannis a postat un mesaj video pe pagina sa de Facebook pentru românii care sărbătoresc Paștele.

„Creştinii ortodocşi şi greco-catolici serbează astăzi Paştele, o sărbătoare a speranţei şi încrederii. Să împărţim bucuria Învierii cu semenii noştri, care poate nu au ce să pună pe masă, sunt bolnavi, singuri sau nu au un acoperiş deasupra capului. Să îi încurajăm pe cei abătuţi şi să redăm speranţa oricui se află în suferinţă dintr-un motiv sau altul. Apropierea de ceilalţi prin compasiune şi solidaritate este cheia renaşterii noastre ca societate de oameni demni şi responsabili. Vă urez tuturor sărbători fericite, pace şi bucurie. Hristos a înviat!”, a spus președintele în mesajul video.

Și premierul Victor Ponta le-a urat Paște fericit românilor.

„Sfintele sărbători de Paști ne reunesc pe toți în spiritul toleranței și al iubirii. Vă doresc tuturor zile pline de lumină, bucurie și pace!”, a scris Victor Ponta.

Paşte fericit tuturor!

Posted by Alina Gorghiu on Saturday, April 11, 2015

„Știți că în general oamenii politici spun multe prostii de-a lungul anilor, și în general nu spun lucruri frumoase. De data aceasta mi-aș dori să ajung la sufletele dumneavoastră cu o urare așa cum cred eu că trebuie făcută o urare de Paște. Pentru mine înseamnă mult, pentru că înseamnă familie. Vă urez „Paște Fericit!”, să ne revedem după Paște plini de energie!”, a transmis Alina Gorghiu, copreședintele PNL, pe Facebook.

Astăzi, în Joia Mare, creștinii ortodocși primesc cu smerenie, mai mult ca oricând, învățăturile spirituale ale pregătirii în curățenie sufletească pentru Taina Învierii. Pentru tineri, învățătura aleasă și binecuvantată a acestor zile le oferă șansa apropierii de ceea ce înseamnă iubirea aproapelui, viața trăita cu cinste, evlavie și iertare.Cred că este important, pentru fiecare dintre noi, să fim mai buni, să ne pregătim așa cum se cuvine pentru sărbătoarea Paștelui, ca să putem primi Lumina Învierii lui Hristos!

Posted by Valeriu Zgonea on Thursday, April 9, 2015

„Cred că este important, pentru fiecare dintre noi, să fim mai buni, să ne pregătim așa cum se cuvine pentru sărbătoarea Paștelui, ca să putem primi Lumina Învierii lui Hristos!”, transmite Valeriu Zgonea celor care-i urmăresc pagina de Facebook.

Învierea Domnului e bucuria noastră a tuturor, bucuria păcii și a dragostei, a credinței și a speranței. Spor în toate, liniște în familie, sănătate și sărbători fericite!

Posted by Raluca Turcan on Friday, April 10, 2015

„Învierea Domnului e bucuria noastră a tuturor, bucuria păcii și a dragostei, a credinței și a speranței.  Spor în toate, liniște în familie, sănătate și sărbători fericite!”, urează Raluca Turcan românilor.

Fostul premier Adrian Năstase are un mesaj „actual”.

Și, în această zi, marcată de durere dar și de speranță, vă amintesc o relatare a lui Tadeusz Kotarbinski, din cartea sa „Tratat despre lucrul bine făcut” (nu am ales întâmplător această carte):

„În orașul românesc Iași, există sau cel puțin a existat acum vreo treizeci de ani – scria el în 1973 – o fântână lângă care era săpată în piatră o inscripție care glăsuia aproximativ așa:  <Dușmanule, de vei cuceri orașul, nu nimici această fântână; nu uita că apa ei ne este de folos nu numai nouă, ci și ție>”.

Nu știu dacă acea inscripție mai există dar semnificația ei rămâne extrem de actuală”, a scris Adrian Năstase pe blog.

Paștele este învierea speranței, împăcarea cu sine și cu ceilalți, eliberarea de rău și pornirea pe calea binelui. Și...

Posted by Monica Luisa Macovei on Saturday, April 11, 2015

Paștele este învierea speranței, împăcarea cu sine și cu ceilalți, eliberarea de rău și pornirea pe calea binelui. Și România, subminată de minciună și corupție, are nevoie de speranța unui nou început”, a scris europarlamentarul Monica Macovei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri