Mesajul întârziat al lui Dăncilă pentru victimele #Colectiv. Dimineață refuzase să transmită ceva

Data actualizării: Data publicării:
cladirea guvernului

Biroul de presă al Guvernului a transmis presei, marți la ora 14:33, un comunicat scurt, sec adresat de prim-ministrul Viorica Vasilica Dăncilă victimelor #Colectiv. Asta, după ce Dăncilă, întrebată de jurnalişti, marţi la ora 10:00, dacă are un mesaj pentru victime, nu a răspuns întrebării şi a plecat. Marți se împlinesc trei ani de la tragedia din Clubul Colectiv. Printre cei care au fost revoltați de gestul prim-ministrului, se află și actorul Marius Manole care a spus că „nu au voie să evite un răspuns, numai pentru reacția asta Dăncilă ar trebui să plece azi acasă”.

cladirea guvernului

Redăm mai jos mesajul premierului Viorica Vasilca Dăncilă:

Gândul meu se îndreaptă în aceste zile către tinerii care și-au pierdut viața în tragicul incendiu din Clubul Colectiv și către cei care au suferit în urma acestui cumplit incident. 

Societatea românească va fi marcată mult timp de această tragedie, care ne responsabilizează să vedem onest când lucrurile nu merg cum ar trebui și să le îndreptăm.

Întreaga mea compasiune și condoleanțe familiilor și prietenilor greu încercați, iar celor răniți le doresc putere și sănătate!

Viorica Dăncilă, prim-ministru”

La 3 ani de la cumplita tragedie nu s-a întâmplat nimic. Nimeni nu a răspuns în fața Justiției și, în plus, în continuare funcționează cluburi, restaurante și alte instituții, printre care și școli, fără autorizație ISU.

În București va fi organizat, marți seară, un eveniment în memoria victimelor care și-au pierdut viața în incendiul de pe 30 octombrie 2015.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri