Mesajul intern pe care Eugen Teodorovici l-a transmis social-democraţilor în legătură cu Sorina Pintea

Data actualizării: Data publicării:
eugen teodorovici cex Inquam Photos George Calin2019-12-04 psd instant-7945
FOTO: INQUAM PHOTOS - George Călin

Scandal în PSD din cauza Sorinei Pintea. Eugen Teodorovici îl critică pe Marcel Ciolacu pe un grup intern al social democraților pentru modul în care liderul PSD a reacționat la problemele fostului ministru al Sănătății.

Atacul lui Eugen Teodorovici vine după Marcel Ciolacu s-a plâns doar pe Facebook de modul în care a fost tratată Sorina Pintea de polițiști.

„Ce a făcut <conducerea> PSD de sâmbătă încoace? De ce nu se modifică legea în regim de urgenţă? <Conducerea> PSD nu se poate lamenta pe FB, ci trebuie să facă ceva efectiv dacă se doreşte cu adevărat să nu se mai întâmple aşa ceva ! Adică altceva decât să o suspende din PSD printr-o şedinţă CEx ţinută la Parlament ... Parlamentul să fie „folosit” pentru ceva util!”, le-a transmis Teodorovici social-democraţilor.

Marcel Ciolacu a scris, miercuri, pe Facebook, că „este revoltător cum pentru unii se găsesc soluții pentru a le fi respectate drepturile, iar pentru alții, nu”.

„Ceea ce am văzut cu toții ieri în cazul Sorinei Pintea este un odios dublu standard în respectarea drepturilor fundamentale ale omului! Îmbrâncirea și târârea în cătușe pe scările spitalului a unui om aflat în suferință nu au nimic de a face cu justiția. Spectacolul public prin care se distrug viețile unor oameni trebuia să înceteze demult”, mai spune Ciolacu.

„Cine va răspunde pentru toată această umilință publică la care este supusă acum Sorina Pintea dacă, în final, va fi achitată la fel ca Ludovic Orban?!”, mai scrie Marcel Ciolacu.

Avocații Sorinei Pintea au depus o sesizare către Centrul de Reținere și Arestare Preventivă nr. 1 din București, reclamând faptul că fostului ministru i-au fost încălcate mai multe drepturi, că a fost expusă în situația în care se află, adusă în cătușe la medic și împinsă de un agent din escortă.

Citiţi şi:

Marcel Ciolacu, despre suspendarea Sorinei Pintea din PSD: Nu pot să „adoptez” ceva în ședință informală

Avocații Sorinei Pintea susțin că aceasta a fost împinsă de o polițistă. Ce se vede în imagini

Redactare G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri