Mesajul lui Florin Cîțu la final de an: „Life is a journey, not a destination”

Data publicării:
florin citu zambeste la congresul pnl avand in spate un panou pe care scrie numele sau
Florin Cîțu consideră că anul 2021 a adus României rezultate economice peste așteptări Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Fostul premier Florin Cîțu, spune, într-un mesaj postat pe Facebook la final de an, că și-a îndeplinit misiunea față de români și că se mândrește că anul 2021 a însemnat „prudență, profesionalism și predictibilitate”. Președintele Partidului Național Liberal subliniază că noul an începe „cu un alt management” și cu „o altă viziune”, dar se declară convins că singura soluție pentru dezvoltare rămâne liberalismul.

Postarea pe Facebook a fostului premier începe cu o „zicală” în limba engleză: „Life is a journey, not a destination” (Viața este o călătorie, nu o destinație - n.r.), după care Florin Cîțu enumeră ceea ce în opinia sa reprezintă „rezultatele mult peste așteptări din punct de vedere economic”:

  • deficit bugetar mai mic de 7%
  • agențiile de rating au crescut perspectiva României de la negativ la stabil
  • moneda națională a rămas sub pragul de 5 lei pe euro
  • datoria publică nu a trecut de 50% din PIB

„2021 a însemnat prudență, profesionalism și predictibilitate. Și mă mândresc cu asta. Indiferent ce ar spune unii, cifrele sunt cifre. Și arată că, acolo unde a depins de guvern, mi-am îndeplinit misiunea față de români”, conchide fostul premier. El promite în final că reformele pe care le-a început ca ministru al finanțelor, apoi ca prim-ministru, le va continua și ca președinte al Senatului și președinte PNL.

„V-am promis #RomaniaLiberala și împreună o să o facem. La mulți ani, dragi români!” - se încheie mesajul liderului liberal.

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri