Mesajul lui Liviu Dragnea de Ziua Culturii Române

Data actualizării: Data publicării:
liviu dragnea discurs tribuna deget ridicat inquam ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Liderul PSD Liviu Dragnea defineşte cultura, în mesajul de Ziua Culturii Române, drept „o mărturie a spiritului, valorilor şi tradiţiilor româneşti”, care se îmbogăţeşte cu fiecare voce care îşi găseşte ecou în sufletele noastre. Mesajul a fost postat, din concediu, pe pagina de Facebook a liderului PSD.

liviu-dragnea
Foto: Agerpres

„Cultura este o mărturie a spiritului, valorilor şi tradiţiilor româneşti; ea se îmbogăţeşte cu fiecare voce care îşi găseşte ecou în sufletele noastre şi ale generaţiilor de după noi. Celebrăm astăzi Ziua Culturii Naţionale, nu întâmplător la data la care se împlinesc 169 de ani de la naşterea poetului naţional Mihai Eminescu, cel care ne-a lăsat o moştenire culturală nepreţuită”, scrie liderul PSD.

Postarea este insoţită şi de o fotografie şi de un citat din Mircea Eliade: „Recitindu-l pe Eminescu ne reîntoarcem, ca dintr-un dulce somn, la noi acasă”. Postarea a adunat, în circa o oră, câteva comentarii laudative, dar și zeci de comentarii acide de la utilizatori.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri