Mesajul lui Liviu Dragnea de Ziua Libertății Presei

Data actualizării: Data publicării:
liviu dragnea
FOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a transmis un mesaj jurnaliștilor, de Ziua Mondială a Libertății Presei. Democrația nu poate exista fără o presă liberă, dar libertatea înseamnă și răspundere, scrie Dragnea în mesajul publicat pe pagina sa de Facebook.

liviu dragnea
FOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea

"Orice om are dreptul la libertatea exprimării opiniilor; acest drept include libertatea de a avea opinii fără imixtiune din afară, precum și libertatea de a răspândi informații și idei prin orice mijloace și independent de frontierele de stat". Acesta este articolul 19 din Declarația universală a drepturilor omului, pe care cred că merită să îl evocăm astăzi, de "Ziua Mondială a libertății presei" - un bun prilej pentru a conștientiza că democrația nu poate exista fără o presă liberă”, a scris Liviu Dragnea.

În același timp însă, trebuie să realizăm că libertatea înseamnă și răspundere – o povară nobilă pe care nu oricine o poate duce. Îi respect sincer pe toți jurnaliștii români care își fac cu onoare meseria și se luptă, cu adevărat, pentru adevăr. La mulți ani!”, a continuat el.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri