Mesajul lui Mircea Geoană pentru Crin Antonescu: Dacă ai pierdut publicul PSD, adio șanse la prezidențiale!

Data publicării:
geoana captura

Mi se pare o intrare mult prea timpurie în campania prezidențială din partea dânșilor (...) Dacă suntem împreună în această campanie, de ce încep campania pe spatele meu, PSD? (...) Pentru ce îl ataci pe Victor Ponta, în urmă cu o săptămână, folosind epitete pe care am crezut că le folosește doar Băsescu? De ce mă ataci pe mine (...) Ataci primele personalități din PSD ca popularitate și după aceea aștepți ca cineva să îți pună pe tavă partidul. Trebuie să câștigi publicul PSD”, a spus Mircea Geoană în cadrul emisiunii „Imparțial” de la Digi24.

Mircea Geoană spune că e prea devreme pentru a începe campania pentru alegerile prezidențiale din 2014, în condițiile în care România are nevoie de stabilitatea majorității aflate la guvernare.

„E mult prea devreme și cred că dl. Antonescu face o greșeală atacând liderii PSD, crezând că așa poate sa câștige alte categorii de public. Până una-alta, publicul PSD este cel mai numeros din țară și dacă l-ai pierdut, adio șanse la prezidențiale!”, a avertizat senatorul.

Mircea Geoană crede că misiunea lui Crin Antonescu este cu atât mai dificilă, cu cât stânga nu are un candidat propriu la președinție, iar candidatul USL va trebui să convingă votanții PSD.

„Până într-un anumit punct, retorica anti-Băsescu a ținut loc de un mesaj care sa se ducă și la inima votantului meu (...) Retorica anti-Băsescu nu mai este suficientă, lumea vrea să vadă un proiect”, a spus senatorul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri