Mesajul lui Traian Berbeceanu după ce Marcel Vela l-a propus șef de cabinet al ministrului de Interne

Data actualizării: Data publicării:
berbeceanu fb
Foto: Facebook

Traian Berbeceanu spune că propunerea lui Marcel Vela de a-l numi șef de cabinet al ministrului de Interne îl onorează și îl responsabilizează și menționează că va urma o perioadă cu multă muncă, însă se bazează pe sprijinul profesioniștilor din Poliția Română.

„Propunerea domnului ministru Marcel Vela mă onorează și mă responsabilizează, în egală măsură! Va fi nevoie de multă muncă și multă determinare. Și ne vom baza pe sprijinul tuturor profesioniștilor din Poliția Română! Va fi bine! Doamne ajută”, a scris Traian Berbeceanu, pe Facebook.

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunțat, joi, într-o conferință de presă, că, începând cu săptămâna viitoare, comisarul șef în rezervă Traian Berbeceanu va fi șeful său de cabinet.

În iunie 2016, Traian Berbeceanu, fost șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba, a fost achitat în primă instanţă pentru mai multe infracţiuni, printre care spălare de bani, luare de mită, fals în înscrisuri sub semnătură privată, sprijinire a unui grup infracţional organizat şi complicitate la delapidare.

Decizia nu este definitivă şi a fost atacată de procurori.

Editor web: C.T.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri