Mesajul președintelui de Paște. Klaus și Carmen Iohannis au mers la biserică la Sibiu

Data actualizării: Data publicării:
Klaus Iohannis, receptie - presidency.ro 1
Foto: presidency.ro

Klaus Iohannis le transmite românilor, într-un scurt mesaj de Paşte, să se bucure împreună cu cei dragi de armonie şi înţelegere. Președintele participă alături de soție, Carmen Iohannis, la slujba de la Biserica Romano-Catolică „Sfânta Treime” din Sibiu.

Preşedintele Iohannis a postat pe pagina sa de Facebook, duminică dimineaţă, un scurt mesaj de Paşte.

„De Sfintele Paşti, sărbătoarea comuniunii şi a solidarităţii, vă doresc să vă bucuraţi împreună cu cei dragi de armonie şi înţelegere! Hristos a Înviat!”, a scris preşedintele.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

De altfel, preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, participă, duminică, la slujba de la Biserica Romano-Catolică „Sfânta Treime” din Sibiu, unde au fost şi duminica trecută, când a fost celebrat Paştele catolic.

Şeful statului şi soţia sa au ajuns la Biserica „Sfânta Treime” în jurul orei 10:00.

Şi în 2017, dar şi cu un an înainte, soţii Iohannis au petrecut Paştele la Sibiu, participând la slujbele de Înviere de la Biserica Romano-Catolică „Sfânta Treime”, unde Iohannis obişnuieşte să meargă încă de pe vremea când era primar al Sibiului. 

Citiți și

Hristos a înviat! Românii sărbătoresc Învierea Domnului

Care sunt cele mai frumoase urări de Paște pe care le poți trimite prietenilor

Programul mall-urilor și supermarketurilor de Paște 2018

Digi24 aduce în casele românilor spiritul sărbătorilor pascale prin producţii speciale | Program live pe parcursul întregii nopţi de Înviere

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri