Mesajul președintelui Klaus Iohannis, după vizita ministrului britanic de Externe

Data publicării:
IOHANNIS DIGI24 - 3

„Am primit astăzi vizita ministrului de Externe al Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, Philip Hammond, cu care am discutat despre cooperarea bilaterală în domeniile de securitate şi apărare.

Dorinţa României este de a-şi canaliza eforturile în scopul valorificării optime a potenţialului considerabil al Parteneriatului Strategic româno-britanic atât la nivel politic şi economic, cât și de a se aplica principiul liberei circulaţii a persoanelor, aşa cum este acesta prevăzut în tratatele Uniunii Europene. Voi continua să mă asigur, alături de Comisia Europeană, şi în dialog cu toate statele membre ale UE, că drepturile cetăţenilor români, în calitate de cetăţeni europeni, sunt pe deplin respectate”, a scris Klaus Iohannis pe pagina sa de Facebook.

De altfel, și Philip Hammond a postat un mesaj pe contul său de Twitter de la întâlnirea cu președintele României, în care a precizat că în cadrul întâlnirii au discutat chestiuni legate de parteneriat. „Mă bucur să-l cunosc pe Klaus Iohannis”.  

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: 

Bogdan Aurescu, după întâlnirea cu șeful diplomației britanice: Libertatea circulaţiei forței de muncă trebuie garantată deplin

Ministrul britanic de Externe, la București

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri