Mihai Chirica, contestat de primarii ieşeni

Data publicării:
mihai chirica

56 dintre cei 62 de primari PSD din judeţul Iaşi cer conducerii centrale a partidului să-l retragă pe Mihai Chirica de la conducerea organizaţiei judeţene. Nemulţumiţi din cauza declaraţiilor pe care acesta le-a facut la adresa Guvernului, edilii vor trimite o listă cu semnături la Bucureşti. Primarul Iaşiului, care se bucură totuşi de susţinerea organizaţiei municipale, spune că unele semnături sunt false şi că orice-ar-fi, nu îşi va schimba declaraţiile.

Reporter: Dacă aţi putea da un pas înapoi, v-aţi retrage declaraţiile făcute în ultima vreme?

Mihai Chirica: Mai bine mor!

Nemulţumirea social-democraţii a pornit de la declaraţiile din ultima vreme ale primarului din Iaşi.

Mihai Mihalache, primarul comunei Schitu Duca: „Ieşirile domnului Mihai Chirica de duminica trecută, că nu îl susţine pe Grindeanu în funcţia de premier, pe Dragnea în funcţia de preşedinte...”

Mai mulţi social-democraţi au susţinut că primarii din judeţ sunt afectaţi de declaraţiile lui Mihai Chirica. Ei au sprijinul preşedintelui Consiliului Judeţean şi al unora dintre parlamentarii PSD de Iaşi.

Maricel Popa, preşedintele CJ Iaşi, presedinte executiv PSD Iaşi: „A fost o adunare ad-hoc a primarilor şi o apreciez.”

Vasile Câtea, deputat de Iaşi: „Cred că s-a înţeles, asta e dorinţa, nu vrem să excludem pe nimeni, nu doreşte nimeni capul nimănui, ci pur şi simplu să intrăm într-o normalitate firească, să ne apucăm de lucrurile care trebuie făcute.”

La rândul său, Mihai Chirica susţine că unele dintre semnăturile primarilor de pe scrisoarea către liderii de la centru ar fi false.

Mihai Chirica, primarul municipiului Iaşi: „Au semnat, n-au semnat, nici nu mai contează care a făcut-o şi care nu a făcut-o. Un lucru este cert. Trebuie să le arăt de fiecare dată că atunci când eşti la guvernare nu vinzi chiar orice şi nu faci chiar totul pentru bani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri