Mihai Chirica, primarul Iașului, a votat de la ora 7: „Trebuie să ne trezim mai devreme”

Data actualizării: Data publicării:
mihai-chirica-vot

Mihai Chirica, primarul municipiului Iași, a votat deja la alegerile europarlamentare și la referendum, încă de la primele ore ale dimineții.

Mihai Chirica a venit la secția de vot la ora 7:05. Ulterior, el a făcut și o scurtă declarație:

„Să fie într-un ceas bun, într-o zi de duminică. Am vrut să arăt prin faptul că m-am prezentat la deschiderea secțiilor de votare că trebuie să ne trezim mai devreme. De 30 de ani stăm și așteptăm să facă alții munca pentru noi. Fiecare cetățean din România trebuie să-și asume votul. Invităm pe toată lumea să iasă la vot, să voteze responsabil, să gândească înainte să pună această ștampilă care le decide viitorul și să ne gândim cu toții la un viitor mai bun.”

Digi24.ro vă ține la curent cu toate informațiile despre alegerile europarlamentare și referendumul pentru justiție aici.

  • Digi24 TV și Digi24.ro așteaptă de la voi, participanții la votul de duminică, fotografii, video și mărturii în legătură cu modul de desfășurare a alegerilor. Mesajele pot fi trimise pe conturile noastre de Facebook, WhatsApp (0771.100.304) și Twitter și vor fi prezentate în cadrul edițiilor speciale la Digi24 și în materialele realizate de Digi24.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri