Mihai Răzvan Ungureanu, după ce mai multe găini au fost aruncate în curtea ACL: „Ponta este cel mai toxic produs al unui socialism contrafăcut!”

Data publicării:
471060 458942420809332 254708170 o

Chiar înainte de sosirea la sediul Alianţei Creştin-Liberale a preşedintelui Partidului Popular European, Joseph Daul, găinile au fost eliberate în sediul de partid de pe şoseaua Kiseleff.

De gâtul păsărilor au fost legate mai multe bileţele cu mesaje pentru Klaus Iohannis. Toate, cu referire la faptul că primarul Sibiului ar refuza participarea la dezbaterea finală între competitorii pentru funcţia supremă în stat.

PSD-ul ne mai dă încă o dovadă a primitivismului de campanie. Gestul lor nu este doar abject, este absolut mârșav. Partidul-stat nu are legătură cu nimic din ce înseamnă adevărata doctrină a socialismului.

Adevăratele valori ale socialismului nu înseamnă dezbinarea unei națiuni, nu înseamnă instigarea la ură, nu înseamnă antisemitism și naționalism bolnăvicios, nu înseamnă specularea temerilor, nu înseamnă îndoctrinare, nu înseamnă manipulare! PSD murdărește totul în jur. Democrația și drepturile românilor sunt târâte în noroiul unui comunism disimulat. Populismul frizează orice limită a raționalului. Interesele națiunii nu există decât în măsură în care satisfac bunăstarea unei găști de impostori penali. PSD își bate joc de România! Victor Ponta este cel mai toxic produs al unui socialism contrafăcut!”, a scris Mihai Răzvan Ungureanu pe pagina sa de Facebook.  

Klaus Iohannis: A arunca o găină moartă în curtea cuiva este un simbol nazist de amenințare directă cu moartea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri