Mihai Sturzu a explicat, la Digi24, de ce mai rămâne în PSD

Data publicării:
sturzu

„Eu sunt un om de stânga. Eu mi-aș dori să reușesc, cumva, din interiorul să aduc dezbatere în PSD. Eu nu cred că ideile, progresul într-un partid, într-o societate vin din unanimități tăcute și mute. Eu cred că vin de dezbateri, chiar dacă, uneori, dezbaterile sunt mai vocale”, a declarat președintele TSD, în „Jurnalul de Seară”.

„Eu îmi propun, ca membru al PSD, să aduc în PSD aceste dezbateri, să ne gândim la valorile noastre, la libertate, echitate, solidaritate. Nu e o zbatere pentru funcții în PSD, eu cred că este o miză mult mai mare: cum să deschidem PSD-ul”, a adăugat președintele TSD.

Mihai Sturzu a cerut, la Congresul PSD, ca alegerile în urma cărora Liviu Dragnea a fost ales președintele patidului să nu fie validate.

„Am fost acuzat de comunism acum o săptămână. Prietenii mei, familia mea, toţi, mi-au spus că sunt iarăși comunist. Haideţi să nu cădem într-o iluzie în care închiși în spatele unui zid să cădem într-o realitate pe care ceilalți oameni nu o văd ca noi. Acum o săptămână am avut alegeri cu un singur candidat. Ăsta e comunismul, oameni buni! Domnul Ion Iliescu ne-a asociat acest tip de alegeri cu cele de pe vremea lui Ceaușescu și bine a făcut”, a spus, duminică, Mihai Sturzu.

Citiți și:

Scandal la PSD: Mihai Sturzu, oprit la poartă

Atac în plen la noul șef al PSD. Mihai Sturzu: Alegerea lui Liviu Dragnea a amintit de perioada comunistă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri