Mihai Tudose, atac la liberali: Ludovic, când te uiți la sondaje de acum, să ai grijă să întrebi: „Ce viteză prinde?”

Data actualizării: Data publicării:
mihai tudose
Mihai Tudose. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Europarlamentarul PSD Mihai Tudose îi critică pe premierul Ludovic Orban, pentru modul în care a vorbit cu un bărbat cu dizabilități și pe primarul din Sângeorz-Băi, care și-a filmat fetița în timp ce o umilea.

„Nu mai ține de politică. Ține de lipsă de omenie! Ce altceva e să-ți umilești copilul dezbrăcat, să mai și filmezi abjecția și apoi să ai ca singură problemă faptul că relele tratamente au devenit publice? Primarul din Sângeorz-Băi crede că e vorba de alegeri aici. Nu! E vorba de comportamentul lui abuziv și de semnele de întrebare pe care le ridică despre sănătatea lui mentală. Dacă filmulețul ăsta ar fi răspândit în Parlamentul European, PNL ar zbura direct la grupul extremist! Asta, dacă nu se delimitează urgent de ”tătuca” de ev mediu. Care dă și citate din biblie... Suflet mare , de liberal ...Pe aceea cu ,, ochi pentru ochi....” a rumegat-o oare bovina?”, a scris Tudose pe Facebook.

Aceasta, deși președintele filialei PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, a spus că partidul se dezice de acest personaj și condamnă orice fel de violență împotriva copiilor și că Traian Ogâgău nu mai este membru PNL.

Tudose l-a atacat și pe șeful liberalilor, Ludovic Orban.

„Ce așteptări să ai, când vezi ”empatia” premierului Orban față de un om în scaun cu rotile, căruia atât a simțit să-i spună: ”ce viteză prinde?”? Să ne mai mirăm că nu sunt bani de pensii și alocații? Ori pentru tabletele elevilor, că mâine-poimâine ne întoarcem la așa-zisa școală online? Sau pentru tichetele pentru copii, propuse de dna Turcan în opoziție și tăiate la jumătate de aceeași dnă Turcan la guvernare?”, a scris Tudose.

„Ludovic, când te uiți la sondaje de acum, să ai grijă să întrebi: ”Ce viteză prinde?” La vale, evident...”, a încheiat el.

Editor : Monica Bonea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri