Mihai Tudose, despre violențele jandarmilor din 10 august: Folosirea forței nu trebuie să însemne bastoane pe ceafă

Data actualizării: Data publicării:
Tudose Firea agerpres_10015940

Fostul premier Mihai Tudose a condamnat violențele jandarmilor la mitingul Diasporei din 10 august, afirmând că persoanele violente ar fi trebuit imobilizate și că jandarmii nu ar fi trebuit să aplice „bastoane pe ceafă” manifestanților care protestau pașnic. Tudose nu a vrut în schimb să comenteze niciuna dintre acuzațiile Gabrielei Firea la adresa liderului PSD Liviu Dragnea. 

Citiţi şi:Dăncilă şi Regele. Muşamalizarea afacerii Vâlcov

„Nu trebuia să ajungem acolo, iar folosirea forței ar trebui să se manifeste în imobilizare, nu cu baston pe ceafă”, a declarat fostul premier Mihai Tudose.

Întrebat despre acuzațiile Gabrielei Firea la adresa lui Liviu Dragnea, Tudose a declarat că nu a văzut emisiunea respectivă și că astfel de discuții ar trebui să aibă loc în partid.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat marți că o retragere a lui Liviu Dragnea de la conducerea Partidului Social Democrat "ar fi benefică", în cazul în care liderul PSD nu reuşeşte să îşi schimbe modul de lucru.

"Este doar punctul meu de vedere, nu m-am consultat cu alţi colegi. Din punctul meu de vedere, da (ar trebui să facă un pas în spate, n.r.). (...) Este doar punctul meu de vedere, nu m-am consultat cu nimeni, nu am cerut acceptul nimănui. Ori schimbă modul de lucru şi renunţă la a se mai consulta doar cu două-trei persoane - multe care nici nu fac parte din Guvern - deci ori schimbă total modul de lucru, dar nu cred că poate să lucreze în acest sens, pentru că ar fi făcut-o - dacă poate, ar fi minunat - dacă nu, cred că o retragere ar fi benefică pentru partid, dar nu atât mai puţin pentru partid, cât pentru ţară", a precizat Firea, întrebată fiind dacă Liviu Dragnea ar trebui "să facă un pas în spate", a spus Firea la TVR 1, potrivit Agerpres.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri