Premierul: Un ministru de interne care îşi permite să mă mintă în halul ăsta, nu mai am ce lucra cu domnia sa

Data actualizării: Data publicării:
171030_CARMEN_DAN_DIICOT_00_INQUAM_Photos_Octav_Ganea carmen dan

Mesaj dur al premierului Mihai Tudose, care aşteaptă şi el o demisie a ministrului de Interne. Şeful Executivului spune că nu mai poate lucra cu un ministru de Interne care l-a minţit. În declaraţia făcută, la Antena 3, Mihai Tudose a precizat, din nou, şi că oficialul care ar fi urmat să preia şefia Poliţiei a refuzat nominalizarea. Premierul îi reproşează ministrului de Interne întreg modul în care a gestionat scandalul poliţistului pedofil.

171030_CARMEN_DAN_DIICOT_00_INQUAM_Photos_Octav_Ganea carmen dan
FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Tudose afirmă că el crede că ministrul Carmen Dan îşi va da demisia, "dacă va fi lăsată".

"Un ministru de interne care îşi permite să mă mintă în halul ăsta, nu mai am ce să mai lucrez cu domnia sa, punct. S-a exprimat că, începând de luni, e dispusă să-şi dea demisia, i-am spus că în momentul ăsta eu cred că i-o accept dacă şi-o dă. Aici s-a închis discuţia. Eu cred că domnia sa, dacă va fi lăsată, îşi va da demisia", a spus Mihai Tudose în această seară.

"Am aflat că domnul Ioniță - propunerea de înlocuire - refuză. De ce sunt supărat pe doamna ministru: Am întrebat-o dacă e adevărat că acel om refuză. Mi-a spus că nu este adevărat. L-am sunat pe domnul chestor. Discuția a fost următoarea: Bună ziua, sunt premierul, doriți această funcție? Domnul prim-ministru, m-am prezentat la doamna ministru cu un raport, prin care refuz această funcție.", a declarat premierul.

„Nu poţi să-l acuzi pe şeful Poliţiei că la secţia nu ştiu care n-a ştiut că un agent are nu ştiu ce dosar că a fost ţinut sub preş de colegi. I-am cerut să vadă exact cine a ştiut, cine a fost complice, să se ducă împreună cu el, pe la procurori. Demiterea şefului de la Omoruri, înţeleg că e un om extraordinar, mi se pare exagerată. De ce nu ăla de la Rutieră? De ce nu a plecat acasă consilierul lui Carmen Dan?”, a adăugat prim-ministrul.

Citiţi şi:

Semnalul dat de premierul Tudose prin refuzul de a-l demite pe șeful Poliției

Premierul nu-l demite pe șeful Poliției. Carmen Dan a fost la Parlament, după o discuție cu Mihai Tudose

Victor Ponta: Carmen Dan vrea să își dea demisia, dar nu o lasă Liviu Dragnea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri