Mihai Voicu: Tăriceanu nu are susţinerea PNL în discuţiile cu Ponta, este un dialog pe cont propriu

Data publicării:
5366949-Mediafax Foto-Razvan Lupica 1

„Există o decizie a Delegației Permanente a PNL care stabilește clar retragerea miniștrilor liberali din Guvern și încetarea existenței Uniunii Social Liberale. Regret faptul că domnul Tăriceanu, care a fost prezent aseară la întreaga ședință a Delegației, susține astăzi că președinții de filiale ar fi votat în baza unor fapte relatate neconform cu realitatea”, arată Mihai Voicu, conform Mediafax.

„Domnul Tăriceanu a văzut clar că această decizie importantă decizia a fost luată cu o majoritate covârșitoare de voturi. În momentul în care își asumă un dialog cu premierul Ponta, domnul Tăriceanu nu are girul și susținerea PNL, ci este doar o acțiune pe care o desfășoară pe cont propriu”, mai susţine Voicu.

Fostul preşedinte al PNL Călin Popescu Tăriceanu a venit la Guvern, pentru a discuta cu liderul PSD, premierul Victor Ponta despre păstrarea USL.

Înaintea acestei discuţii, într-o conferinţă de presă, Tăriceanu a lansat un apel către liderul PNL, Crin Antonescu, să revină asupra deciziei luate marţi şi să revină în USL, el precizând că miercuri dimineaţă a avut o discuţie cu premierul Victor Ponta, care l-a asigurat că doreşte continuarea USL „în actuala formulă”.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri