Ministru: Demisionez dacă îmi cere premierul Sorin Grindeanu

Data actualizării: Data publicării:
jianu

Ministrul Comunicaţiilor, Augustin Jianu, anunţă pe Facebook că demisionează dacă premierul Sorin Grindeanu i-o va cere.

„Vă asigur de pe acum că nu am nicio adeziune pentru funcția pe care o dețin în prezent. Este suficientă solicitarea domnului Sorin Grindeanu iar demisia mea va fi prezentată în cel mai scurt timp. Însă vorbind din perspectiva unui minister care a schimbat, în ultimii 2 ani, nu mai puțin de șase miniștri, cred că trebuie să gândim constructiv și - mai ales - în favoarea cetățenilor români. Cu alte cuvinte, trebuie să căutăm performanță și schimbare în bine, nu doar schimbare de dragul puterii și a discursului politic”, scrie Augustin Jianu.

„Atunci când ai 31 de ani și vrei să schimbi ceva în bine, începi prin a ști că fiecare decizie pe care o vei lua te va urma pentru restul vieții, așa că ar fi bine să ai conștiința împăcată. Tocmai de aceea, din respect și responsabilitate pentru poporul român și pentru echipa din care fac parte, voi urma drumul pe care îl consider vertical: voi prezenta demisia exclusiv la solicitarea celor îndreptățiți să o ceară. Când vrei într-adevăr să schimbi ceva, trebuie să reziști”, adaugă ministrul Comunicaţiilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri