Ministrul Culturii, despre ceremonia de la Ateneu: Unde să stea Adrian Severin? Pe scări?

Data publicării:
severin ateneu

Adrian Severin în loja oficială la ceremonia de la Ateneu de preluare oficială a președinției Consiliului Uniunii Europene de către România. Fostul eurodeputat Adrian Severin, condamnat penal pentru o faptă săvârșită ca membru al Parlamentului European, a ocupat un loc în spatele lojei oficiale. "Unde să stea Adrian Severin? Pe scări?", a întrebat ministrul Culturii, Daniel Breaz, chestionat pe acest subiect la Jurnalul de Seară.

„Am văzut teoria căutării nodului în papură. Opiniile celor care au participat au fost pozitive. Vrem să punem umbre asupra acestui eveniment?

Toată lumea ne-a apreciat, dar noi căutăm să vedem dacă nu e ceva vizibil în sală”, a spus Daniel Breaz fiind întrebat despre locurile ocupate de fiul premierului şi de Adrian Severin.

„Au fost explicaţii foarte clare, toţi cei care de-a lungul timpulu au contribuit ca România să fie membru UE au fost invitaţi.

Toţi au fost invitaţi în sală, au avut locuri în anumite zone din sală, fiecare a avut un anumit loc. Adrian Severin face parte din istoria acestei ţări, a fost unul din oamenii care ne-a reprezentat în foruri şi a avut un aport mare. Vreţi să văd de ce Severin s-a aşezat pe locul respectiv?

Exact acest lucru a fost extrem de important?

A stat pe un scaun în sală, într-o lojă, ca mulţi alţi invitaţi. Cum să fie o scăpare? A stat pe scenă? A venit, a fost invitat în sală, a fost acolo un loc unde dânsul s-a aşezat, au fost anumite sectoare pentru anumite persoane.

Ce a fost rău că domnul Adrian Severin a stat în poziţia respectivă în sală?

Voiaţi să stea pe scări? Ce a fost greşit că a stat în spatele lojei oficiale?”, a comentat Daniel Breaz, ministrul Culturii.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri