Ministrul Finanţelor: Sunt suficienţi bani în buget pentru pensii şi salarii

Data publicării:
ionut misa_govro

Sunt suficienţi bani în buget pentru pensii şi salarii, a dat asigurări azi, în şedinţa de guvern, ministrul Finanţelor, Ionuţ Mişa. Un anunţ venit la iniţiativa premierului Mihai Tudose, care a vrut să dezmintă astfel ceea ce a numit zvonuri.

Mihai Tudose: „Încep prin a-l ruga pe ministrul Finanţelor să ne spună care e adevărul în ceea ce priveşte ultimele zvonuri de azi, că nu sunt bani de... Iar au început unii care au voci, pensii, salarii sau alte chestii. Vă rog frumos, domnule ministru!”

Ionuţ Mişa: „După cum am precizat de mai multe ori, repet acum încă o dată, există bani pentru construcţia bugetară în 2018. Mai mult decât atât, proiecţia bugetară care e deja realizată pe buget, proiecţia de buget pe anul 2018 ne dă posibilitatea să ne încadrăm în 2,96% pe ESA deficit şi indiscutabil că au fost prevăzute şi sumele aferente legii salarizării, deci nu avem nicio problemă din punct de vedere al finanţării, nu e nicio problemă nici la nivelul MFP, nici la nivelul Guvernului, de a nu avea capacitatea de a finanţa proiectele pe care le are deja în desfăşurare”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri