Ministrul Mediului, Alexe: Mă lasă rece amenințările cu plângeri penale la care apelează Firea

Data actualizării: Data publicării:
costel alexe
Costel Alexe, fost ministru al Mediului. FOTO: Inquam Photos/Octav Ganea

Ministrul Mediului, Costel Alexe, precizează că amenințările cu plângeri penale venite din partea Gabrielei Firea îl „lasă rece”, iar aceste demersuri maschează ineficiența Primăriei în implementarea măsurilor pentru a îmbunătăți calitatea aerului în București, potrivit Mediafax.

„Mă lasă reci amenințările cu plângeri penale, aluziile și ironiile ieftine la care apelează doamna Primar General, Gabriela Firea, pentru a masca propria indolență și ineficiență în implementarea măsurilor pentru îmbunătățirea calității aerului în București. Stimată doamnă, plângerea penală cu care mă amenințați nu ȋi ȋnsănătoşeşte şi nu ȋi protejează pe bucureşteni și vă asigur că nu puteți să le faceți plângeri penale miilor de bucureșteni care sunt forțați să respire aerul nesănătos din capitala României!”, a scris pe Facebook Costel Alexe.

Mutarea stației de monitorizare de la Cercul Militar nu rezolvă poluarea din zonă sau din București, ci doar o maschează și o ascunde de ochii opiniei publice, mai punctează ministrul Mediului.

„Reducerea poluării, îmbunătățirea calității aerului și creșterea calității vieții rămân obiective fundamentele ale acestui mandat!”, a mai scris Alexe.

Precizările vin după ce primarul Gabriela Firea a declarat, vineri, că a pregătit o plângere pe numele ministrului Mediului, Costel Alexe, pentru că a indus panică în rândul populației și în rândul corpului diplomatic prin afirmații privind poluarea, subliniind că acesta are interese politice.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri