Ministrul Muncii îl atacă pe Klaus Iohannis: În timp ce numărați miniștrii, noi numărăm zecile de mii de kilometri asfaltați

Data publicării:
Marius Budai il ataca pe klaus iohannis
Ministrul Muncii, Marius Budăi. Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Ministrul Muncii, Marisu Budăi, a scris vineri, pe Facebook, un mesaj în care îl atacă pe președintele Klaus Iohannis despre care spune că „este o reclamă la un film de groază”. Budăi susține că Președintele nu este apt să conducă „nici măcar o scară de bloc” și că în timp ce Klaus Iohannis numără miniștri, PSD numără „creșterile de pensii și salarii, zecile de mii de kilometri asfaltați și miile de localități care au primit apă și canal.”

Budăi susține că un nou guvern fără PSD „va pune în practică o masacrare a veniturilor populației.” 

„Vor comite aceste amputări ale salariilor și pensiilor: pentru că vor putea astfel să-și justifice, în mod cinic, eternul discurs cu „greaua moștenire”; pentru că în afară de tăieri nu știu să facă nimic altceva, nu au un plan, o strategie, un program de guvernare; și pentru că ei nu cred că românii merită salarii decente și că pensionarii trebuie să aibă bani de alimente și de îngrijiri medicale.”, a scris Budăi.

Ministrul Muncii își încheie mesajul sugerând că „doar PSD poate garanta că salariile și pensiile vor fi plătite mereu la timp”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor: Robert Kiss

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri