Mircea Geoană: "Bogat şi corupt" a devenit noua deviză a PSD condus de frăţia banului Ponta-Ghiţă-Dragnea

Data publicării:
mircea geoana mediafax

 

Se pare că am devenit un fel de exclus de serviciu în PSD. Domnul Ponta a explicat în această dimineaţă motivul principal al acestui gest pe care pur şi simplu nu pot să îl înţeleg. A spus: „eu şi domnul Geoană nu gândim la fel”. Are dreptate. Nu gândim la fel, eu nu fac parte din frăţia banului Ponta - Ghiţă – Dragnea. Nu cred că cel care gândeşte diferit într-un partid democratic trebuie să fie eliminat pentru că devine un rival. Nu gândesc la fel când nu îţi asumi responsabilitatea pentru un eşec pe termen lung.

Bogat şi corupt - a devenit noua deviză a PSD condus de Ponta, Ghiţă, Dagnea, acesta nu e PSD adevărat, nu e stânga adevărată.

PSD-işti adevăraţi, luaţi-vă partidul înapoi! Aveţi un instrument la îndemână, în statutul partidului, care spune: preşedintele PSD se alege prin votul tuturor membrilor de partid. 400.000 de PSD-işti, veţi avea dreptul să vă alegeţi viitoarea conducere. Apelul meu merge către PSD-iştii din nivelul II şi III, care nu au frică de a fi excluşi de frăţia banului.

Dacă veţi dori să pun din nou umărul voi răspunde apelului vostru, dacă vă veţi complace ca această clică să aplice planul B, pe care îl aveau când anticipau că vor pierde alegerile – un PSD de 15% care să fie doar al lor, cu care să poată jongla pe scena politcă, dacă nu veţi ridica vocea şi glasul, dacă nu vă veţi cere dreptul, vă spun cu regret, ca un om care rămâne alături de voi - că va trebui să gândim o platformă a unei stângi moderne, autentic democratice”, a declarat Mircea Geoană.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri