Mircea Geoană: Victor Ponta își dă doctoratul în minciună

Data publicării:
Ponta Mircea Geoana Ponta pres PSD-1

"Victor Ponta minte. Nu se poate abţine să nu mintă. Iar atunci când susţine, fără probe, că i-aş fi cerut să mă desemneze Ministru de Externe, îşi dă doctoratul în minciună. Victor Ponta este doctor în minciună, iar titlul acesta se pare că nu i-l poate lua nimeni. Nici Carlo Collodi, autorul lui Pinocchio, nu şi-ar fi imaginat minciuni precum cele spuse de Victor Ponta", a spus Mircea Geoană într-un comunicat citat de Mediafax.

El s-a întrebat, retoric, care este logica lui Victor Ponta atunci când face o astfel de afirmaţie. "Şi apoi, care este logica lui Ponta-Pinocchio? Pentru că m-aş fi supărat pe el că nu m-ar fi pus ministru, m-a dat afară din partid?", a adăugat Geoană.

El arată că "Ponta-Pinocchio" trebuie să ştie că el a salutat public propunerea lui Mihnea Motoc şi apoi a lui Bogdan Aurescu la Ministerul de Externe.

"Eu cred că trebuie să reclădim imaginea şifonată a MAE după "Operaţiunea Diaspora", ai căror autori sunt Ponta, Dragnea şi Corlăţean, readucând profesionişti la conducere" , afirmă Mircea Geoană, fost ministru de Externe.

El i-a mai transmis lui Ponta faptul că "minciuna are picioare scurte" şi că, din această perspectivă, cariera primului-ministru, bazată pe "impostură şi minciună", se apropie de sfârşit.

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a afirmat că între el şi Mircea Geoană a apărut o stare conflictuală în momentul în care nu a dorit să îl numească pe acesta în funcţia de ministru de Externe, ci a optat pentru Bogdan Aurescu, deşi Geoană s-a oferit să-l sprijine din această postură.

"Conflictul cu domnul Geoană, din punctul meu de vedere, a fost legat de faptul că nu l-am desemnat ministru de Externe. L-am desemnat pe domnul Aurescu când s-a eliberat funcţia", a spus Victor Ponta, sâmbătă seara, la postul B1 TV. Premierul a precizat că Mircea Geoană s-a oferit să-l sprijine din această calitate, dar că el l-a preferat" pe Bogdan Aurescu.  

Citiți și:

Victor Ponta își asumă eșecul votului din diaspora la prezidenţialele de anul trecut

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri