Miting PSD la Craiova. USR reclamă că oamenii sunt duși cu forța la adunare și obligați să se îmbrace în alb

Data publicării:
miting psd

PSD organizează, vineri, un miting la Craiova la care va participa şi preşedintele formaţiunii, Liviu Dragnea. Senatorul Claudiu Manda susţine că vor fi 40.000 de participanţi la acţiunea electorală. Pe de altă parte, USR acuză PSD că aduce oamenii cu forța la miting și că îi obligă să participe la adunările de partid. 

Social-democraţii organiează, vineri, de la ora 16.00, un miting electoral la Craiova. Participanţii se vor îmbrăca în alb. Preşedintele partidului, Liviu Dragnea, a anunţat că va paticipa la acţiunea electorală alături de mai mulţi dintre liderii formaţiunii, printre care Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda.

Acesta din urmă a scris, joi, pe Facebook, că vor fi 40.000 de participanţi la acţiunea din centrul oraşului. „Ne vedem mâine la miting, în Craiova. Vom fi peste 40.000 de oameni”, a scris Manda pe pagina sa de Facebook.

Manda a declarat, sâmbătă, că mitingul PNL organizat la Craiova a fost „un mare fâs” şi a afirmat că PSD face o manifestaţie în 12 aprilie ca să le arate lui „Sică Mandolină şi celorlalţi clovni ce înseamnă Oltenia”.

„Am văzut mitingul PNL de azi (sâmbătă - n.r.). Un mare FÂS! Doar lozinci, nimic concret pentru Oltenia. Ne vedem în data de 12 aprilie, la ora 16:00, în acelaşi loc, să-i arătăm lui Sică Mandolină şi celorlalţi clovni ce înseamnă Oltenia. #vincamasilealbe #oltenia”, a scris Manda pe contul său de Facebook, sâmbătă seara.

USR reclamă că oamenii sunt obligați să participe la mitingul PSD

Adrian-Claudiu Prisnel, deputat USR, susține însă că a stat de vorbă cu un craiovean a cărui soție a fost sunată joi noaptea de către directorul companiei la care lucrează. Acesta i-ar fi spus că este obligatoriu să vină îmbrăcată în alb la serviciu și să fie prezentă la mitingul PSD.

„Soția mea a fost sunată aseară de director. I-a spus că e obligatoriu să vină în alb la serviciu și să meargă la miting. Ce să facă? Ăștia pot să o dea afară și rămânem pe drumuri. Așa e peste tot. Cel mai rău e să bagi frica în oameni”. Am aflat povestea chiar din gura soțului, taximetrist.

Au blocat tot orașul pentru mitingul lui Liviu Dragnea care a închis centrul de la 8 dimineața până la miezul nopții. Pe stradă sunt doar ei. Îmi imaginez ce sentiment de putere are Olguța Vasilescu, când are centrul Craiovei, doar pentru ea. În rest, e pustiu.

„PSDul ăsta e la putere și face ce vrea! Nu s-au gândit că orașul e deja aglomerat, azi de abia reușim să ajungem să luăm clienți. Și oamenii tot nu s-au săturat, parcă sunt numai pesediști în Craiova”, îmi spune taximetristul.

Îi răspund că poate oamenilor le e frică și să spună că nu votează cu PSD. E neîncrezător. Dar eu sunt optimist pentru că l-am întâlnit. Am ieșit 20 000 la miting împotriva OUG 13. Am strâns 30 000 de semnături #farapenali. Suntem din ce în ce mai mulți care înțelegem că PSD a prăduit Craiova și județul. Că #farahotie ajungem departe. Fără hoție vom avea un oraș cu condiții de viață civilizate, ca-n Europa.”, a scris pe Facebook Adrian Prisnel. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri