Momentul în care jurnaliștii izbucnesc în râs la o replică a lui Dragnea. Ce a spus liderul PSD

Data publicării:
liviu dragnea
Foto: captura Digi24

Liviu Dragnea a avut o reacție extrem de nervoasă în fața reporterilor care îl așteptau pe holurile Parlamentului, după ce moţiunea simplă împotriva lui Tudorel Toader a fost respinsă.

Liderul PSD a cedat în momentul în care a fost întrebat despre legea care le permite condamnaților la închisoare să execute pedepsele la domiciliu.

„Și cu ce dracu mă ajută pe mine, ca să înțeleg și eu? Că totuși, m-am săturat!”, a fost replica lui Dragnea.

De aici, liderul PSD s-a lansat într-o tiradă de afirmații și acuzații. La una dintre acestea, jurnaliștii au izbucnit în hohote de râs.

„Ați ajuns oameni tineri să susțineți securiștii, să susțineți abuzurile în România. Până ce o să vorbească… Începând cu domnul Buble - da, mă rog, are o protecție serioasă - și terminând cu dumneavoastră. (nr. - jurnaliștii izbucnesc în râs). Toate prostiile o să le tot susțineți - dacă mă avantajează sau nu pe mine”, a spus liderul PSD Liviu Dragnea.

Pe filmarea colegilor de la hotnews.ro se vede mai bine momentul (n.r. - începând cu secunda 55) în care reporterii încep să râdă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri