Monica Macovei: „Prezența Elenei Udrea lângă Traian Băsescu a fost un rău pentru noi toți”

Data publicării:
monica macovei la digi feb 2015

Nu mi s-a părut benefic pentru dânsul să o susțină. Într-adevăr, Băsescu a făcut foarte multe lucruri bune pentru România, și pe siguranța națională, și pe justiție și anticorupției. Cred că prezența doamnei Udrea lângă el a fost un rău pentru noi toți”, a spus Monica Macovei la Digi24.

Europarlamentarul a adăugat că îi pare „foarte rău” că Elena Udrea „a ajuns în cercul puterii”.

Elena Udrea a spus de mai multe ori, în ultima săptămână, că l-a informat pe fostul președinte de faptul că şeful interimar al SRI, Florian Coldea, i-ar fi cerut lui Dorin Cocoş bani pentru televiziunea lui Sebastian Ghiţă. Traian Băsescu, care a sprijinit-o pe Elena Udrea și în campania pentru alegerile prezidențiale, a refuzat să comenteze scandalul iscat în politica românească de declarațiile Elenei Udrea.

Monica Macovei este însă sceptică.

Dacă o credem pe Elena Udrea că i-a spus. Să fiu sinceră, eu nu mai cred nimic din ce spune. Poate că unele sunt adevărate, dar așa devii dacă lansezi astfel de acuze. Dacă i-a spus președintelui și președintele a tăcut, iar nu e ok. Toate trebuie spuse când le afli. Când știi despre o infracțiune și nu te duci la procurori să spui e infracțiune”, a spus europarlamentarul.

Citiți și:

VIDEO. Elena Udrea, vizită de un minut la Poliţie
Elena Udrea, despre Dinu Pescariu: Un inculpat care rămâne mereu liber. M-a rugat să intervin la Coldea pentru a-i debloca un cont în Elveţia
DNA cere aviz pentru arestarea Elenei Udrea în dosarele Gala Bute și Microsoft. A fost denunțată de Dinu Pescariu, spun procurorii


Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri