Moţiune de cenzură | Orban anunţă "lista ruşinii naţionale"

Data actualizării: Data publicării:
protest rezist parlament_inquam ganea (4)
Foto
 
 Liderul PNL susţine că, după votul de miercuri din Parlament, partidul va publica două liste, una cuprinzând numele aleşilor care s-au dezis de Liviu Dragnea şi Guvernul Dăncilă, o alta cu numele parlamentarilor care au contribuit la menţinerea Executivului controlat, în fapt, de liderul PSD.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Orice parlamentar din majoritatea guvernamentală PSD, ALDE, UDMR care votează moţiunea de cenzură are sansa să intre în istorie la panoul de onoare. Orice parlamentar care va rămâne alături de Dragnea riscă să rămână în memoria colectivă pe lista ruşinii naţionale", transmite liderul PNL, Ludovic Orban, prin intermediul unei postări pe Facebook.

Miercuri, în Parlament va fi votată moţiunea de cenzură lansată de opoziţie, iar negocierile s-au înteţit în ultimele zile, în vederea coagulării unei majorităţi care să voteze demiterea Guvernului Dăncilă. 

În acest context, tot astăzi, Ludovic Orban i-a răspuns lui Victor Ponta, care condiţionase anterior sprijinul acordat moţiunii de nominalizarea de către opoziţie a altui premier decât preşedintele PNL. Detalii AICI

Citiţi şi: Primul deputat PSD care sare în apărarea primarului care i-a cerut lui Dragnea să plece

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri