Neînțelegeri în coaliție? Liderii ALDE au plecat de la întâlnirea privind bugetul care are loc în biroul lui Liviu Dragnea

Data actualizării: Data publicării:
alde pleaca

Călin Popescu Tăriceanu, Varujan Vosganian și Daniel Chițoiu au părăsit, luni seara, biroul lui Liviu Dragnea în care aveau loc negocieri de ultim moment privind bugetul pe 2019. Momentul a fost surprins în direct de Digi24:

Potrivit Digi24, partenerii de coaliție din ALDE au unele nemulțumiri, iar liderii PSD continuă singuri discuțiile.  Coaliția urma să ia în calcul reducerea unor cheltuieli sociale, a aflat Digi24.

Bugetul a intrat din nou în discuții, luni seara, în format politic restrâns. Premierul Viorica Dăncilă, ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, şi liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu, însoțit de Varujan Vosganian și Daniel Chițioiu, erau de trei ore în biroul lui Liviu Dragnea de la Camera Deputaţilor în momentul în care au plecat de la discuții. Întâlnirea din biroul lui Liviu Dragnea are loc după nemulțumirile primarilor marilor orașe. Din partea consiliilor județene la discuții lua parte și Marian Oprișan.

Bugetul era prevăzut inițial să fie adoptat în Guvern marți, după cum a declarat pentru Digi24, la sfârșitul săptămânii trecute, ministrul Eugen Teodorovici, dar acum, cel mai devreme vineri ar putea avea loc adoptarea bugetului în Guvern, ceea ce va duce, evident, la o întârziere a adoptării sale și în Parlament.

În cele din urmă, discuțiile pe buget de luni din biroul lui Liviu Dragnea au încetat în jurul orei 21:30, când și Liviu Dragnea a plecat fără să facă declarații. Partenerii de coaliție vor continua marți să negocieze pe tema bugetului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri