News.ro: Guvernul pregăteşte o şedinţă comună cu Executivul de la Budapesta

Data publicării:
grindeanu guvern 170104_GUVERN_10_INQUAM_Octav_Ganea

Guvernul pregăteşte o şedinţă comună cu Executivul de la Budapesta în perioada imediat următoare, care va avea loc cel mai probabil la Timişoara, au declarat pentru News.ro surse guvernamentale. De asemenea, premierul Sorin Grindeanu urmează să plece la începutul lunii martie la Bruxelles, pentru reuniunea Partidului Socialiştilor Europeni, care se organizează înaintea şedinţelor Consiliului European.

grindeanu guvern 170104_GUVERN_10_INQUAM_Octav_Ganea
FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Surse guvernamentale au declarat pentru News.ro că Executivul pregăteşte o şedinţă comună cu Guvernul de la Budapesta în perioada următoare. Cel mai probabil, şedinţa comună a celor două guverne va avea loc la Timişoara, au precizat sursele citate.

De asemenea, premierul urmează să plece la Bruxelles, unde pe 8 martie va avea loc o reuniune a Partidul Socialiştilor Europeni (PES) la care vor participa mai mulţi şefi de state şi de guverne pentru pregătirea Consiliul European.

De asemenea, Grindeanu va avea o întâlnire biliaterală cu premierul Republicii Moldova, Pavel Filip, în România, în perioada următoare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri