Nicolae Bădălău vrea schimbarea legii privind autoapărarea. „Soția și fiica mea sunt traumatizate”

Data actualizării: Data publicării:
badalau digi

După ce a fost jefuit în propria casă, senatorul PSD Nicolae Bădălău vrea shimbarea legii privind autoapărarea. Cineva prădat în locuinţa sa ar trebui să poată să recurgă şi la măsuri extreme, crede social democratul, care are permis de port armă de 17 ani.

Hoţii care au dat lovitura în casa lui i-au furat şi un pistol. Iar poliţiştii l-au amendat pe Nicolae Bădălău, cu 5.000 de lei, pentru că nu îşi ţinea revolverul sub cheie, aşa cum prevede o lege în vigoare.

Cred că atunci când cineva intră peste tine în locuință există o amenințare la familie. poți să treci la măsuri extreme. Cred că aşa e normal.

Soția și fiica mea sunt traumatizate și le e teamă pentru că așa cum va spuneam, dormeam la etaj și cineva a stat 20 - 25 de minute cu noi acolo. Se putea întâmpla orice”, a declarat senatorul PSD Nicolae Bădălău.

Casa senatorului Niculae Bădălău a fost spartă de hoți

Locuinţa din Giurgiu a senatorului PSD, Niculae Bădălău, a fost spartă în urmă cu câteva nopți. Potrivit senatorului, acesta ar fi fost acasă cu familia în timpul jafului, dormeau, și astfel nu au simțit hoții.

Hoții ar fi reușit să fugă cu câteva bijuterii și alte bunuri, conform informațiilor Digi24. Bani nu ar fi fost furați pentru că senatorul PSD nu obișnuia să țină bani în casă.
Poliția are deja un cerc de suspecți în acest caz și fac cercetări la fața locului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri