Nicolae Ciucă: Am convenit cu Rafila să găsim soluţii pentru a reintroduce certificatul verde în dezbaterea Parlamentului

Data actualizării: Data publicării:
Premierul Nicolae Ciucă în Parlament
Premierul Nicolae Ciucă. Foto: INQUAM Photos / Octav Ganea

Premierul Nicolae Ciucă spune că a discutat cu ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, pentru a găsi soluţiile prin care legea privind certificatul verde la locul de muncă să fie reintrodusă în dezbaterea Parlamentului.

„Este un subiect pe care l-am discutat cu domnul ministru Rafila sâmbătă şi am convenit să găsim acele soluţii prin care certificatul verde să fie reintrodus în dezbatere în Parlament. Şi în momentul în care va fi aprobat de Camera Deputaţilor, să meargă la promulgare şi să poată să fie aplicat”, a spus marți Ciucă, aflat într-o vizită la Giurgiu, răspunzând la o întrebare din partea jurnaliștilor.

Ciucă nu a precizat când ar putea fi adoptată legea.

„Daţi-mi voie să nu estimez un timp”, a spus el, citat de Agerpres.

„Din discuţiile pe care le-am avut cu domnul ministru, de certificatul verde vor beneficia şi persoanele care au trecut prin boală”, a adăugat premierul.

Ciucă a mai fost întrebat despre posibilitatea eliberării certificatului verde şi la zece zile după prima doză. El că ministrul Sănătăţii, împreună cu ceilalţi specialişti, va veni cu o propunere concretă în cuprinsul proiectului de lege care va fi supus dezbaterii Camerei Deputaţilor şi atunci se vor stabili soluţiile.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri