Nicolae Ciucă i-a trimis lui Klaus Iohannis propunerile de miniștri pentru Digitalizare și Fonduri Europene

Data actualizării: Data publicării:
nicolae ciuca cu ochelari la masa cu microfon
Premierul Nicolae Ciucă. Foto: Gov.ro

Premierul Nicolae Ciucă a transmis președintelui Klaus Iohannis propunerile de nominalizare pentru Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene și Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării. 

Pentru funcţia de ministru al Investiţiilor şi Proiectelor Europene este propus Ioan Marcel Boloş, iar pentru funcţia de ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării este propus Sebastian Burduja.

Biroul Executiv al PNL a decis, pe 21 aprilie, nominalizarea deputatului Sebastian Burduja pentru funcţia de ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării şi a lui Marcel Boloş în funcţia de ministru al Investiţiilor şi Proiectelor Europene.

Sebastian Burduja este consilier onorific al premierului Nicolae Ciucă. Este licențiat al Universității Stanford și absolvent al unui dublu-masterat la Harvard.

Marcel Boloș a mai deținut funcția de ministru al Fondurilor Europene în perioada noiembrie 2019 - decembrie 2020. Acesta a fost numit interimar al actualului portofoliu care gestionează PNRR și fondurile europene, după ce Dan Vîlceanu, bun prieten al lui Florin Cîțu, și-a dat demisia ca urmare a înlocuirii lui Cîțu de la fruntea partidului.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri