Nicolicea, despre scrisoarea anti-Dragnea: Răspunde cel căruia i s-a cerut demisia

Data actualizării: Data publicării:
nicolicea fb

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a declarat, miercuri, în legătură cu scrisoarea în care se cere demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea partidului şi a Camerei Deputaţilor, că demisia este un act unilateral şi răspunde cel căruia i s-a cerut demisia, iar orice decizie va lua Comitetul Executiv trebuie acceptată de toţi membrii PSD.

„Ordinea firească era dezbatere în conducere, apoi comunicat cu răspunsurile la acele probleme. Fiind o ordine inversă, efectele nu au fost cele pe care ni le-am fi dorit pentru partid”, a declarat Nicolicea.

Întrebat dacă el consideră că Liviu Dragnea ar trebui să demisioneze, deputatul a răspuns: „Demisia este un act unilateral şi răspunde cel căruia i s-a cerut demisia. Dar pe de altă parte a cere demisia cuiva, eu am spus-o nu în acest caz, ci în alte cazuri, este o solicitare care nu ţine ca rezolvare decât efectiv de voinţa respectivului”.

El a mai spus că nu este membru CEx, dar, din câte ştie, toate numirile în funcţiile guvernamentale au fost făcute cu avizul CEx.

„CEx nu se face pentru detensionarea situaţiei, ci pentru rezolvarea problemei. Au fost ridicate nişte probleme, trebuie găsite soluţii şi cred că după aceea anumite măsuri, dacă e nevoie”, a mai declarat Nicolicea. El a precizat că orice punct de vedere va fi aprobat de CEx este o decizie a conducerii partidului şi toţi membrii PSD trebuie să o accepte.

Miercuri, a fost făcută publică scrisoarea nemulțumiților din PSD. Paul Stănescu, Gabriela Firea, Adrian Țuțuianu se numără printre semnatarii scrisorii care solicită demisia lui Liviu Dragnea. Scrisoarea arată că Liviu Dragnea a devenit o vulnerabilitate pentru PSD și îi cere acestuia demisia de la șefia partidului, precum și înlocuirea sa cu Viorica Dăncilă ca președinte interimar. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri