Niculae Bădălău: În PSD nu este dictatură. Între colegii noștri mai sunt și înțepături

Data actualizării: Data publicării:
niculae badalau

Partidul Social Democrat este unit, în ciuda unor mici dispute, spune preşedintele executiv al PSD. Niculae Bădălău a vorbit despre situaţia din interiorul partidului, într-o declaraţie pentru Digi24.

Reporter: Prestația premierului cum vi s-a părut?

Niculae Bădălău: Dacă Mihai Tudose duce programul de guvernare la capăt, cu siguranță, România va avea de câștigat.

Reporter: Unii l-au văzut ca preluând șefia PSD, la un moment dat...

Niculae Bădălău: Ce legătură are funcția de premier cu șefia PSD? PSD este un partid care sprijină un guvern politic pentru a duce la îndeplinire programul politic al nostru.

Reporter: Nu sunt deloc frământări în PSD?

Niculae Bădălău: Frământări...sunt dispute tot timpul, sunt discuții, așa cum e normal. E un partid mare. Noi nu suntem un partid în care există o dictatură. E normal să fie o dezbatere. Câteodata, lucrurile sale merg pe presă și dumneavoastră vi se par picante, e cu totul altceva. Partidul e unit și merge înainte, avem oameni serioși. Am discutat cu toți președinții, în ultima perioadă, nu avem nicio problemă în partid vizavi de a lua locul, de a da pe cineva jos sau de a pune pe cineva. Între colegii noștri mai sunt și înțepături. Asta e, suntem oameni.

Reporter: Dumneavoastră credeți în statul acesta paralel, despre care se tot discută?

Niculae Bădălău: Cred că există o nefuncționalitate între instituțiile statului și cred că aceasta trebuie îndreptată. Consider că există abuzuri care trebuiesc îndreptate prin legi și asta facem. „Stat parale” implică sau, dacă vreți, are cu totul altă formulare. Cred că în anume instituții care și-au depășit atribuțiile.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri