Niculae Bădălău vrea și el „un nou început” pentru PSD: Nu mai putem funcționa așa. Cei care au condus campania electorală să își asume

Data publicării:
Ministrul Economiei, Niculae Bădălău, săruta mâna premierului Viorica Dăncilă, la Parlament, înainte de dezbaterea moțiunii de cenzură. Foto: Inquam Photos / George Călin
Foto: Inquam Photos / George Călin

Niculae Bădălău, președintele organziației PSD Giurgiu, județ unde PSD a câștigat alegerile în fața candidatului Klaus Iohannis, vorbește și el despre un nou început pentru partid. Bădălău susține că este nevoie de o analiză serioasă și de decizii care să schimbe fața partidului.

„Cu toate că PSD a luat foarte multe măsuri bune, este un partid pro european, dar totuși în ultimii ani am avut probleme mari de partea umana, de caracterul oamenilor, de o comunicare defectuoasă și e clar că lucru acesta trebuie reformat. Trebuie o analiză serioasă și trebuie regândite toate liniile partidului”, a spus Niculae Bădălău.

Fostul ministru al economiei a declarat la Digi24 că ar trebui ca cei care au condus campania electorală să își asume acest eșec.

„Cred că partidul are capacitatea de a lua o decizie în interiorul partidului. Trebuie să fim lăsați noi din interior să facem acest lucru. Cei care au condus campania electorală să aibă bărbăția să își asume. Trebuie să avem curajul să decidem. Nu mai putem funcționa așa, și pune de azi pe mâine niște oameni care nu cunosc organizarea și modul de a face politică.”

Întrebat despre asumarea eșecului de către echipa de campanie, Bădălău a vorbit despre demisii.

„În politică există un singur act. Demisia, sau alegeri. Congres. Alte soluții nu avem. PSD trebuie să aibă un nou început. Asta e clar”, a mai spus senatorul PSD.

Luni dimineață și președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu a vorbit despre „un nou început pentru PSD”.

Editor: Robert Kiss

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri