Nicuşor Dan: Avem nevoie de 100.000 de lei pentru semnături

Data actualizării: Data publicării:
nicusor dan fb

Liderul USR le cere simpatizanţilor să doneze câte 50 de lei. Nicuşor Dan susţine că formaţiunea are nevoie de aceşti bani ca să strângă semnăturile necesare pentru depunerea listelor de candidaţi la alegerile parlamentare.

nicusor dan fb

Preşedintele Uniunii Salvaţi România a anunţat că USR are nevoie de 100.000 de lei pentru a instala mai multe corturi electorale, scrie News.ro. Într-un mesaj pe Facebook, Nicuşor Dan le cere simpatizanţilor partidului să doneze câte 50 de lei.

„Avem nevoie de 100.000 de lei pentru a ajuta campania de strângere de semnături. Avem nevoie de aceşti bani pentru a instala mai multe corturi în toată ţara. Corturile nu sunt numai puncte de colectare şi strângere a semnăturilor, dar sunt şi cele mai importante moduri de a ne face cunoscuţi în localităţi unde prezenţa noastră este încă slabă. Haideţi să umplem împreună ţara de corturi USR. Donați acum 50 de lei pentru ca USR să fie pe liste la alegerile parlamentare din 11 decembrie”, a scris Nicuşor Dan.

Liderul Uniunii Salvaţi România a afirmat, duminică, într-o conferinţă de presă, că partidul se apropie de 5.000 de semnături strânse pe zi şi a menţionat că 10.000 este numărul care le-ar asigura cele 200.000 de semnături necesare participării la alegerile parlamentare, până în data limită, 27 octombrie, scrie News.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri