Nicușor Dan: Există o majoritate favorabilă corupției în Parlament

Data actualizării: Data publicării:
170601_NICUSOR_DAN_04_INQUAM_PHOTOS_Octav_Ganea
FOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea

Nicușor Dan, fostul președinte al USR, a afirmat că „votul de astăzi din Parlament arată că există în continuare o majoritate de guvernare favorabilă lui Liviu Dragnea, deci favorabilă implicit corupției și șubrezirii statului de drept”.

170601_NICUSOR_DAN_04_INQUAM_PHOTOS_Octav_Ganea
FOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea

„Votul de astăzi din Parlament arată că există în continuare o majoritate de guvernare favorabilă lui Liviu Dragnea, deci favorabilă implicit corupției și șubrezirii statului de drept.

Totodată, modalitatea în care susținătorii moțiunii de cenzură au votat împotriva propriului guvern arată că în sânul acestei majorități nu există principii sau conștiințe individuale, ci doar teama de ”biciul” șefului: cu prea puține excepții, înainte să voteze, parlamentarii coaliției și-au arătat opțiunea dlui Dragnea, care-a supravegheat personal și cu foarte mare atenție întreg votul”, a scris Nicușor Dan pe pagina de Facebook.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri