Sari la conținut

Nicuşor Dan: Poliţia Locală ne cere să ridicăm corturile pentru semnături

Liderul USR, Nicuşor Dan, anunţă că USR a fost somată de Politia Locala Sector 3 să ridice corturile pentru strângerea semnăturilor. Nicuşor Dan adaugă că a depus cerere pentru obţinerea autorizaţiei la primăria de sector, dar că nu a primit răspuns.

nicusor dan usr_fb

"Acum două luni am solicitat primarului Firea aprobare de corturi pentru strângerea de semnături. Acum o lună ne-a trimis la primăriile de sector. Am redepus solicitările la toate sectoarele. Primăria Sectorului 1 ne cere încă detalii despre cum să fie corturile. Primăria Sectorului 3 nu a răspuns încă, dar Poliţia Locală Sector 3 ne somează să ridicăm corturile", a scris Nicuşor Dan, pe pagina de Facebook.

Postarea este însoţită de o copie a somaţiei, în care se arată că USR a amplasat corturi electorale pe domeniul public şi că trebuie să prezinte până pe 26 octombrie, la Biroul Monitorizare Domeniul Public şi Afişaj Stradal certificatul de urbanism şi autorizaţia de construire pentru toate locaţiile de pe raza sectorului.

Totodată, Primăria Sectorului 1 solicită mai multe acte.

În urmă cu o zi, Nicuşor Dan a anunţat că USR a strâns pentru alegerile parlamentare 200.000 de semnături. Azi, el i-a îndemnat pe susţinătorii USR să facă donaţii, pentru a susţine campania electorală la nivel naţional.