Video Nicușor Dan, replică din filmul Casablanca către ministrul Transporturilor: „Cred că este începutul unei frumoase prietenii”

Data actualizării: Data publicării:
Nicușor Dan râzând.
Nicușor Dan Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Primarul ales al Capitalei a avut o replică celebră, din filmul „Casablanca”, după vizita la Ministerul Transporturilor, împreună cu premierul Ludovic Orban și ministrul Lucian Bode. „E începutul unei frumoase prietenii”, a spus el.

După ce ministrul Transporturilor i-a promis lui Nicușor Dan sprijin pentru problemele de infrastructură ale Capitalei, primarul ales a început discursul său cu o replică din filmul „Casablanca”.

„Știți că este o replică celebră în filmul <Casablanca>: Cred că este începutul unei frumoase prietenii”, a spus Nicușor Dan. 

„Bucureștiul este obligat să colaboreze cu Ministerul Transporturilor, pentru că multe din lucrurile pe care trebuie să le facem în ceea ce privește mobilitatea în București ține de colaborarea cu acest minister. Trebuie să luăm presiunea pe trafic și trebuie să avem o consolidare a transportului public, vorbim de metrou și de metrou de suprafață, trebuie să avem marile parcări la intrarea în oraș, trebuie să avem șoseaua de centură și trebuie să avem autostradă de centură”, a adăugat el.

Nicușor Dan a mai spus că au vorbit despre investițiile pe care Ministerul Transporturilor ar urma să le facă în București și în imediata apropiere a capitalei.

Noul primar al Capitalei a fost la Ministerul Transporturilor, vineri, împreună cu premierul Ludovic Orban, pentru a discuta problemele de mobilitate ale Capitalei și investițiile care se pot face în infrastructură în următorii patru ani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri