Nicușor Dan, replică pentru Gabriela Firea: Nu are calitățile pentru nicio funcție publică din primărie

Data actualizării: Data publicării:
nicusor-dan-razand-fb
Foto: Facebook/Nicușor Dan

Nicușor Dan are o replică acidă pentru Gabriela Firea, după ce primarul general al Capitalei a spus marți seară la Digi24 că l-ar dori ca viceprimar. „N-aș recomanda-o nici ca președinte de scară de bloc”, a spus candidatul PNL-USR.

„Aș vrea să întorc politețea Gabrielei Firea, dar nu găsesc nicio poziție în primărie pe care să fie potrivită, nicidecum cea de viceprimar. N-aș recomanda-o nici ca președinte de scară de bloc (o responsabilitate serioasă, dar mai mică decât viceprimar): s-ar plânge că n-o ajută nimeni și ar da în judecată pe toată lumea”, a scris Nicușor Dan, miercuri, pe pagina de Facebook.

El a explicat ulterior, la Digi24, că a aflat de declarația Gabrielei Firea din monitorizarea presei și că nu a mai vorbit cu Gabriela Firea de când era consilier general al PMB.

„E o chestiune de cancan, nimic serios”, a adăugat el.

„Eu sunt candidatul partidelor de dreapta, cele patru partide de opoziție din București pentru Primăria Generală, asta este poziția pe care mi-o doresc”, a subliniat Nicușor Dan, declarându-se „optimist în ceea ce privește viitorul”. 

„În ceea ce o privește pe Gabriela Firea, mi-ar plăcea să-i întorc politicos oferta, dar nu are calitățile administrative pentru viceprimar, de fapt pentru nicio funcție publică din primărie”, a adăugat Nicușor Dan.

El s-a arătat optimist și că partidele care îl susțin vor cădea de acord cu privire la aspecte precum candidați comuni la primăriile de sector sau consilieri, în condițiile în care a avut loc o primă etapă de negocieri fără sondaje. „Sondajele vor ajuta la aceste negocieri”, a adăugat el.

Nicușor Dan a exclus o colaborare cu PSD.

(Redactor: George Costiță)

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri